Izjava o zaštiti osobnih podataka

Slanjem upita izričito izjavljujem da sam Via Mea Travel dobrovoljno stavio/la na raspolaganje svoje podatke te dozvoljavam da ih isti koristi u cilju zaštite mojih osobnih interesa u svim poslovima koje ugovaram s Via Mea Travel.
Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge. Isti će se koristiti i za daljnju međusobnu komunikaciju.

Via Mea Travel se obvezuje da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.
Iznimka od davanja osobnih podataka trećim osobama odnosi se na ugovaranje osiguranja od rizika otkaza i osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage i dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu. Ukoliko putnik zaključi policu osiguranja osobni podaci proslijediti će se osiguravajućem društvu.

Osobni podaci putnika čuvati će se u bazi podataka dvije godine, sukladno odluci Uprave o načinu prikupljanja, obrade i čuvanja osobnih podataka.

Putnik daje privolu da se njegovi osobni podaci mogu koristiti u svrhu marketinških akcija Via Mea Travela.

  • Kontakti
Via Mea Travel d.o.o. - Nudimo vam mnogobrojne programe i izlete diljem Lijepe naše, a posebnu pozornost posvetili smo osmišljanju itinerera vezanih za Kvarner, regiju s najdužom i najkvalitetnijom turističkom tradicijom u Hrvatskoj. Odgojeni na njoj, mi znamo kako ju  promicati

Via Mea Travel d.o.o.Nudimo vam mnogobrojne programe i izlete diljem Lijepe naše, a posebnu pozornost posvetili smo osmišljanju itinerera vezanih za Kvarner, regiju s najdužom i najkvalitetnijom turističkom tradicijom u Hrvatskoj. Odgojeni na njoj, mi znamo kako ju promicati

Posaljite upit

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.